Adi Popa a întors armele împotriva FCSB-ului! Ce declara fotbalistul în urmă cu trei ani

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021, ora 20:27,

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a semnat cu CSA Steaua, astfel că trece în tabăra marilor rivali după mai mulți ani petrecuți la echipa lui Gigi Becali!

Adi Popa a dezvăluit în urmă cu doar câteva momente că a semnat cu echipa formația din Ghencea și are ca principal obiectiv promovarea în Liga 1. Cu toate acestea însă, nimic nu ar fi prevestit această mutare la finalul anului 2018, atunci când Popa dezvăluia că susține în continuare FCSB și va rămâne suporterul echipei afaceristului din Pipera pentru totdeauna.

sursa- Profimedia Images

„Eu sunt suporter FCSB şi o să rămân suporter pentru totdeauna. Îmi doresc să câştige campionatul. Le ţin pumnii la fiecare meci şi sper ca la final să fie pe primul loc.

Am avut 4 ani şi jumătate foarte frumoşi acolo şi, din respect, nu este frumos să comentez ce se întâmplă acolo. Voi merge la meciurile ce sunt în Bucureşti și voi avea oportunitatea de a ajunge. Fiind mai aproape de casă, voi merge pe stadion şi îi voi susţine”, declara acesta pentru TV Telekom Sport, în luna decembrie a anului 2018.

Adrian Popa a evoluat pentru FCSB în perioada 2012 – 2017, respectiv 2019 – 2020. 230 de meciuri, 28 de goluri și 48 de pase decisive reprezintă bilanțul mijlocașului în cele două experiențe avute la echipa lui Gigi Becali.

Citește și ULTIMA ORĂ | LOVITURĂ PENTRU GIGI BECALI! UN FOST JUCĂTOR AL FCSB-ULUI A SEMNAT CU CSA STEAUA

Adi Popafcsbcsa steauarealitateadeclaratii