Adi Vasile şi-a găsit cu greu cuvintele, după ce România a ratat calificarea la JO: ,,E un moment amar! Fetele au jucat cu inima”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 21:07,
adi vasile – selectionerul nationalei romaniei (2)

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vară, deşi a câştigat meciul decisiv împotriva Muntenegrului, disputat la Podgorica.

Echipa condusă din teren de Cristina Neagu şi de pe margine de Adi Vasile s-a impus cu scorul de 28 la 25, dar nu a fost de ajuns pentru o calificare la JO. ,,Tricolorele” ar fi trebuit să se impună la o diferenţă de minimum cinci goluri pentru a merge la vară în Japonia.

Adi Vasile, selecţionerul României, a vorbit la finalul jocului cu Muntenegru. Acesta şi-a găsit cu greu cuvintele, dar spune totuşi că important este faptul că fetele din teren au jucat cu inima.

,,Este un moment foarte trist, un moment amar. Importanța acestui meci a fost uriașă, era un mare vis pentru noi, pentru fete. S-au luptat pentru momentul ăsta timp de 4 ani. E foarte greu să vorbesc. Am simțit că eram acolo, am fost aproape.

Ce contează cel mai mult e că toată lumea a lăsat energia pe teren, că fetele au jucat cu inima. Contează pentru viitor. Azi suferim mult, ne va lua ceva să ne revenim, dar viitorul e în față și trebuie să luăm lucrurile bune. Astăzi simt că ar fi trebuit să schimb ceva mai rapid. Când mă uit în oglindă asta simt, că trebuia să încerc ceva mai devreme., a declarat Adi Vasile, la finalul jocului cu Muntenegru.

În urma participării la turneul preolimpic, România a terminat pe ultimul loc în grupă.

Înainte de meciul cu România, Muntenegru a învins naţionala de handbal a Norvegiei, scor 28 la 23.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021.

Citeşte şi Adio, Tokyo! România câştigă cu Muntenegru la handbal, dar nu merge la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpiceromaniaadi vasilemuntenegrurealitateahandbal
mitroi euro2020

EURO 2020 | Scandalul invitaţiilor la VIP. Ultimele explicaţii ale FRF

PaulAnton

Paul Anton, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo: ,,E greu de ţinut”