Adrian Bumbescu „deposedat” de FRF! Fostul fundaș al Stelei amendat pentru că i-a numit „niște ciudați”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 14 ianuarie 2021, ora 17:00,
bumbescu-steaua

Fostul fundaș al Stelei, Adrian Bumbescu (60 ani), a fost amendat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal!

Fostul component al echipei care câstiga Cupa Campionilor Europeni în anul 1986, Adrian Bumbescu a fost a sancționat cu 1.000 de lei, după ce secretarul general al FRF, Radu Vișan, a sesizat Comisia de Disciplină.

 

Radu Vișan l-a reclamat pe Adrian Bumbescu la Comisia de Disciplină, după ce fostul fundaș al Stelei a declarat în presă că în actuala structură a FRF-ului „nu fac parte oameni de fotbal, ci niste ciudati”.

DECIZIA Comisiei de Discipină:

„Reclamant – Federaţia Română de Fotbal; Pârât – Bumbescu Adrian (CSA Steaua Buc.) – Comisia respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant FRF a d-nului Radu Vişan, ca nefondată. Respinge excepţia necompetenţei generale şi materiale a FRF, ca nefondate.

În baza art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD dispune sancţionarea pârâtului Bumbescu Adrian cu avertisment şi penalitate sportivă de 1.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină postată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și EXCLUSIV | Situația specială pe care trebuie să o rezolve FRF: “Trebuie să pună în balanță prioritățile și imaginea”

 

penalizarefrfadrian bumbescusteauarealitateacomisie de disciplină
Octavian Popescu FCSB

Octavian Popescu a fost comparat cu Gică Hagi: „Poate să-l depășească”

chiriches sassuolo

Echipa la care doi români pot forma cuplul de fundași centrali! Cine s-a interesat de Chiricheș și Drăgușin