Adrian Ilie a fost cucerit de un atacant al echipei naționale: ”Îmi place. Mi se pare un talent”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 18 martie 2019, ora 12:41,

Adrian Ilie (44 ani), fostul mare internațional, a vorbit despre jucătorul care l-a impresionat cel mai mult de la echipa națională.

”Cobra” s-a amuzat și a explicat cât ar rezista el dacă ar juca în meciul cu Suedia, iar apoi a dezvăluit ce jucător l-a impresionat de la echipa națională: „Vreo cinci minute, nu 90, aş putea să joc. Cinci minute sigur aş fi bun. Sigur o să găsească Contra soluţii, dar, noi ăştia care ne-am lăsat de mult timp, este greu să mai intrăm şi să jucăm.

Îmi place de băiatul care joacă în Italia şi la naţionala de tineret, Puşcaş. Mi se pare un talent şi sperăm să joace din ce în ce mai bine. Ţucudean, la fel, dar acum, din păcate, nu este. Şi Ivan.” a declarat Adrian Ilie.

2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș pe transfermarkt. Atacantul a marcat 8 goluri în acest sezon pentru Palermo în Serie B.

Vineri, 21 martie, naționala României debutează în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final la care Arena Națională va găzdui patru partide. 

Primele două jocuri ale ‘tricolorilor’ sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie.

adrian ilieechipa nationalageorge pușcașdeclaratii
profimedia-0615415416

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire