Adrian Mititelu continuă „duelul” cu suporterii FC U Craiova 1948: „Le-am dat și bani! Lucrurile au degenerat”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 08 februarie 2023, ora 15:34,
Galerie FC U Craiova 1948
Galerie FC U Craiova 1948

Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a dezvăluit că a făcut o convenție cu fanii, dar aceștia au încălcat-o.

Adrian Mititelu convenise cu suporterii să nu-l mai înjure dacă echipa e în Liga 1

Comisia de Disciplină din cadrul FRF va lua, azi, o decizie cu privire la meciul Sepsi – FC U Craiova 1948. Partida s-a jucat pe 29 ianuarie, în Etapa a 23-a a Superligii, și a fost suspendată definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Până la aflarea deciziei, Adrian Mititelu a dezvăluit, în premieră, înțelegerea pe care a făcut-o cu suporterii.

I-am adus eu cu forța (n.r. – să susțină echipa)? Poate și din cauza lor… ei m-au instigat să refac echipa. Dar am avut o convenție, spun acum în premieră. Am avut convenție, ca în momentul în care echipa e în Liga 1, să nu mă mai înjure și să nu mă mai atace. Nu s-au ținut de ea, lucrurile au degenerat.

Am plătit pentru asta, le-am dat și bani, le-am dat tot ce au vrut ei. Unii au confiscat această galerie și a devenit ‘Afacerea Peluza Sud’ pe cârca familiei Mititelu. Ei au înflorit și familia Mititelu a intrat în nenorociri.

Știți ce probleme am eu în familie pentru chestia asta? Și ce reproșuri am… Copiii mei au plecat în București din cauza lor. Ambii mei copii sunt în București acum, au plecat din cauza lor”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

adrian mititelu