Adrian Mititelu îl distruge pe Săpunaru: „Fiul meu a fost intrerzis un an de la muncă iar Săpunaru e considerat erou!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 14:21,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a rememorat un episod petrecut anul trecut, când Adrian Mititelu Jr. și Cristi Săpunaru au avut un conflict.

Fiul patronului oltenilor a fost acuzat atunci că a aruncat cu o sticlă către Cristi Săpunaru chiar în timpul meciului. Iată ce spune Adrian Mititelu despre propriul fiu și despre Săpunaru.

„Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă!”

„Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducătorul clubului. El nu mai are voie să-și desfășoare activitatea. I s-a interzis dreptul la muncă. Deși a fost catalogat oficial la acel meci, nu a aruncat el. Acea sticlă a fost aruncată pe terenul de joc de o altă persoană, dar nu mai contează. Era o sticlă de plastic cu 15% lichid în ea. Da, era o persoană din grupul lui, dar provocat tot de Săpunaru, care a început să înjure la adresa lui.

Era un meci fără suporteri, erau circa 20-30 de persoane din rândul ambelor tabere. Sticla nici nu a fost aruncată spre Săpunaru, ci în apropierea lui, nu cumva să-l lovească în cap. Să zicem că a făcut cineva o abatere din grupul lui, dar primește un an interdicție de a munci. Dacă conducătorul unui club în mod oficial nu poate participa la meciuri, efectiv i s-a interzis dreptul la muncă.

Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii. Eu a trebuit să blochez după acest incident 150-200 de așa-ziși prieteni de pe Facebook pentru că erau suporteri rapidiști. Înjurături și amenințări de cea mai joasă speță pe care le-am primit pe telefon”, a răbufnit Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Deian Sorescu, încă urmărit de episodul cu fanii dinamoviști! Citește chiar aici!

cristi săpunaruadrian mititelu jradrian mititelu