Adrian Mititelu îl ridică în slăvi pe Marius Croitoru: „Un antrenor foarte bun. M-a surprins din toate punctele de vedere!”-Ce a declarat patronul celor de la FCU Craiova!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 august 2022, ora 22:01,
Marius Croitoru
Marius Croitoru

FC U Craiova 1948 a fost preluată în această vară de către Marius Croitoru. Oltenii ocupă doar poziția a 10-a după 4 etape scurse din actuala ediție a Ligii 1.

Chiar și așa, Adrian Mititelu pare foarte mulțumit de Croitoru. Recent, patronul oltenilor a transmis cât de mult îl apreciază și susține pe tehnician.

„Din tot ce am avut până acum, este cel mai aproape de ceea ce îmi doresc!”

„Sunt foarte mulţumit şi avem un antrenor foarte bun. M-a surprins din toate punctele de vedere şi îl susţin din toate punctele de vedere. Chiar sunt mulţumit de activitatea şi de felul lui de a fi. 

Chiar este un antrenor… Din tot ce am avut până acum, este cel mai aproape de ceea ce îmi doresc”, a declarat Adrian Mititelu, pentru cei de la OrangeSport.

Marcel Pușcaș l-a distrus pe Kyros Vassaras după decizia în legătură cu arbitrajul de la FCU Craiova-CSU Craiova!

„Kyrios, Kyros Vassaras! Referitor la supărarea domniei voastre asupra ‘acuzelor nefondate’ ale oficialilor FCU Craiova, în privința prestației domnului Istvan Kovacs, în solidar cu arbitrul VAR, Cătălin Albu, vă sugerez ca înainte de-a sesiza ‘comisiile abilitate’ să vă arătați priceperea profesională pentru care ați fost angajat ca unicul șef străin al arbitrajului din vreo țară”, a fost mesajul postat de Marcel Pușcaș, pe Facebook.

marius croitoruadrian mititelu