Adrian Mititelu Jr., criză de nervi după eliminarea din Cupa României: „Este o lipsă totală de profesionalism!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024, ora 21:40,
Adrian Mititelu jr
Adrian Mititelu jr

FCU Craiova nu își mai revine. După parcursul slab din play-out, oltenii au părăsit și Cupa României.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit după meciul pierdut cu FC Volutnari după loviturile de departajare (2-4). Iată ce a transmis despre echipa sa.

„Este o lipsă totală de profesionalism!”

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform Fanatik.

fcu craiovacupa romanieiadrian mititelu jr