Adrian Mititelu Jr. îi răspunde lui Laurette Nogo: ,,Se crede impresar! Transgenderul ăsta să nu se mai bage în seamă cu mine”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 19:24,
ADRIAN MITITELU JR.
ADRIAN MITITELU JR.

Adrian Mititelu Jr., patronul celor de la FC U Craiova 1948, a reacţionat după ultimele declaraţii făcute de impresarul de fotbalişti, Laurette Nogo.

Omul cu banii din Bănie spune că nu vrea să mai continue conflictul cu agentul de jucători, deoarece Laurette Nogo urmăreşte doar să-şi facă reclamă pe spatele său.

După ce Laurette l-a acuzat că stă pe banii tătălui său, Adrian Mititelu Jr. a vorbit la adresa agentei de fotbalişti fără menajamente.

,,Nu vreau să mai polemizez cu gospodina asta. Vorbeşte de muncă una care trimite mesaje pe whatsapp la conducatori cu linkuri de pe transfermarket cu jucători şi se crede impresar.

Pe banii lui tata a stat şi Trump, nu e asta nicio problemă. Îi duc munca mai departe tatălui meu şi l-am suplinit pâna acum pe masură, zic eu. Timpul va decide ce pot şi ce nu. Nu vreau să mai aud de nicio ceartă cu impresari infimi. Transgenderul ăsta să nu se mai bage în seamă prin presă pronunţându-mi numele. Persoanele ca asta erau bune la Dan Diaconescu pentru audienţă. Parcă a mai şi fost una care-i semăna, Naomi.”, a declarat Adrian Mititelu Jr., pentru ProSport.

Citeşte şi CINE ARBITREAZĂ DERBY-UL PRIMEI ETAPE DIN LIGA 1, CFR CLUJ – FC U CRAIOVA 1948

fc u craiova 1948laurette nogoadrian mititelurealitatea