Adrian Mititelu, laude la adresa rivalei CSU Craiova: „Sunt jucători foarte, foarte buni! Abia așteaptă să ne rupă gâtul!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 16:15,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

FCU Craiova și CSU Craiova se vor duela pe 3 decembrie. Meciul este așteptat de întreaga suflare din Oltenia.

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU, a vorbit înaintea confruntării directe. Mai exact, Mititelu și-a lăudat adversarii, fiind conștient de forța elevilor lui Mirel Rădoi.

„Sunt jucători foarte, foarte buni! Abia așteaptă să ne rupă gâtul!”

„Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc. Ca și spectator din lumea fotbalului, nu cred că este scandal la ei și ne așteaptă un meci foarte greu.

Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul.

Chiar dacă suntem pe penultimul loc, ei sunt convinși că vor avea un meci foarte greu cu noi. Nu-și permit să-i țină în afara lotului pe Ivan și Markovic la un meci cu noi. Niciodată. Sunt piese foarte grele.

Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă. Toți trei sunt foarte buni. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului pentru că sunt prea buni. Mi se par și jucători destul de profesioniști, nu cred că sunt jucători care să afecteze activitatea unei echipe”, a declarat Adrian Mititelu, conform celor de la fanatik.ro.

csu craiovafcu craiovaliga 1adrian mititelu