Adrian Mititelu recunoaște că FC U Craiova 1947 va pierde la „masa verde”: „Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 16:20,
Sepsi – FC U Craiova 1948
Sepsi – FC U Craiova 1948

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a admis că formația antrenată de Nicolo Napoli va pierde meciul cu Sepsi cu 0-3.

Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!”, a recunoscut Adrian Mititelu

Partida a contat pentru Etapa a 23-a a Superligii. Arbitrul de centru Andrei Chivulete a suspendat definitiv partida în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Este pentru prima dată în istoria fotbalului românesc când un meci nu se mai reia dintr-un astfel de motiv. Într-o primă fază, Mititelu spunea că principalul vinovat este clubul gazdă. Între timp, a aflat de existența unui document care schimbă datele problemei cu 180 de grade.

Veste proastă! Din păcate situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Ca urmare, FC U Craiova 1948 va pierde meciul cu Sepsi cu 0-3 la „masa verde”.

Etapa a 23-aadrian mititelusuperliga