SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Adrian Mutu are de luat o decizie drastică: „Înseamnă că îți bați joc de echipă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 13:49,
ADRIAN MUTU
ADRIAN MUTU

FC U Craiova a pierdut, la limită, partida cu FCSB  și a acumulat doar opt puncte după primele nouă etape scurse din Liga 1.

În minutul 65, Sekou Sidibe a fost schimbat de Adrian Mutu cu Raicea. Atacatnul de 20 de ani a reacționat nervos în momentul în care a trebuit să părăsească suprafața de joc.

În timp ce se îndrepta spre banca de rezerve, acesta a gesticulat sugestiv, a șutat în aer, iar la vestiare, și-a scos tricoul și l-a aruncat pe podea, înainte să intre în cabină.

Înlocuire Sekou Sidibe, susa foto: colaj digisport.ro

Episodul l-a enervat la culme pe Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru a criticat în termeni duri gestul incalificabil al lui Sidibe și a transmis conducerii din Bănie că el, personal, l-ar fi dat afară pe acesta dacă ar fi fost în locul lor.

”Sidibe, pentru mișcarea asta, dacă nu are ceva în contract… Când arunci tricoul la pământ înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipa asta. Nu mai vorbim ce ai arătat tu în teren. În afară de nervi, nu ai arătat nimic!

Păi cum să arunci tu cu tricoul? Că așa vrea el? Păi omul ăla (n.r. Adrian Mititelu) își dă banii de acasă pentru ei. Și ei stau acolo, în vestiar, și ce fac? Numai figuri fac! Daaa, ne luase ochii Sidibe prin cum a jucat.

Dacă ne uităm la ce joacă cei de la Craiova… Iertați-mă, dar e jenant! Nu că FCSB-ul a strălucit. Am văzut niște greșeli… Să mă ierte, dar parcă se luptau cu mingea. Unii parcă erau în luptă cu mingea”, a declarat Crăciunescu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> ION CRĂCIUNESCU A LĂMURIT FAZA PENALTY-ULUI DIN DUELUL FC U – FCSB! CE SPUNE SPECIALISTUL

adi mutusekou sidibeion craciunescurealitateacraiova