Adrian Mutu confirmă interesul pentru un titular de la Farul: „În momentul de față, Rapid își permite jucători”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 26 mai 2023, ora 18:39,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Rapid și-a îndeplinit unul dintre cele două obiective stabilite pentru acest sezon, iar pentru 2024 vrea o clasare pe podium.

În momentul de față, Rapid își permite jucători”, a anunțat Adrian Mutu

Echipa antrenată de Adrian Mutu va încheia campionatul pe loocul 5, indiferent de rezultatul meciului de mâine cu FCSB. Ca urmare, unul dinbtre cele două obiective (calificarea în play-off) a fost îndeplinit. Al doilea era câștigarea Cupei României.

Oficialii grupării au anunțat că însezonul viitor echipa are ca țintă podiumul Superligii. din acest motiv au anunțat unb buget mare de cheltuieli și doi jucători pe care vor să-i aducă: Iulian Cristea, care-și încheie contractul cu FCSB, și Constantin Grameni, legitimat la Farul.

Dacă au spus ei (n.r. – cei din conducere), vă dați seama că ne-am consultat. Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place.

Doar atât pot să spun în momentul acesta. Stați să vedem dacă vine la Rapid. Grameni e un jucător interesant, la fel. Nu voi vorbi de niciun jucător care va veni, încă e competiție. Vorbim după această etapă.

În momentul de față, Rapid își permite jucători. Nu știu care e dorința lui Hagi, dacă va vinde sau nu, are cupe europene la orizont, așa că nu știu care va fi strategia. Nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea”, a declarat Adrian Mutu.

iulian cristeaadrian mutuConstantin Grameni