VIDEO | Adrian Mutu, mesaj clar pentru elevii săi înainte de duelul cu Germania: „Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 08:17,
mutu romania u21
mutu romania u21

Echipa națională de tineret a României, condusă de Adrian Mutu, va juca în această seară contra Germaniei, într-un meci decisiv pentru ieșirea din grupele EURO 2021!

„Tricolorii” mici sunt foarte aproape de a face din nou un meci istoric și de a obține o nouă performanță după cea din Italia. România U21 vrea să își ia revanșa în fața Germaniei, echipă care a eliminat selecționata lui Rădoi de la acea vreme din semifinalele EURO 2019. Acum, elevii lui Adrian Mutu vor să izbutească accederea în următoarea fază a turneului final din acest an și să confirme evoluțiile remarcabile din primele două partide ale grupei.

Înainte de marele duel cu Germania, „Briliantul” a ținut să îi încurajeze pe jucătorii naționalei de tineret a României cum știe mai bine. Mutu a avut un discurs în timpul antrenamentului prin care a încercat să îi motiveze la maximum pe Moruțan&co. Selecționerul le-a transmis jucătorilor săi că partida din această seară va trebui să fie una de luptă până în ultimul minut, iar la final „tricolorii” să reușească să obțină ceea ce este al lor.

Ultimul strop de energie îl lăsăm acolo. Dacă îl lăsaţi, nu ne bat şi o să îi batem. V-am spus că o să facem viaţa grea tuturor. Poate nu aţi crezut, dar acum e timpul să credeţi pentru că vedeţi. Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru. Toată lumea împreună. Ăsta e spiritul care ne caracterizează. Aveţi numai de câştigat. Nu contează cât de buni sunteţi acum pentru că mâine seară o să fiţi şi mai buni, a fost mesajul selecționerului Adrian Mutu.

Citește și Mesajul unui fost internațional român, pentru Ungaria U21: “Dacă aveți demnitate, jucați la fel și cu Olanda”

adrian mutueuro 2021mesaj muturomania u21realitatea