Adrian Petre, pus la zid de un fost stelist! ”Să se ducă pe drumul lui”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 21:30,
adrian petre fcsb

O fostă glorie a Stelei a comentat meciul dintre FCSB şi Slovan Liberec, din turul 3 al Europa League, pierdut de roş-albaştri cu scorul de 0-2.

Marin Barbu (61 de ani), fost jucător la Steaua, spune că Slovan Liberec s-ar bate la retrogradare în România. Acesta ştie ce i-a lipsit FCSB-ului în disputa cu cehii.

,,FCSB – Liberec a fost efectiv meci de Divizia C. Slovan s-ar bate pentru evitarea retrogradării în România. Dacă ar mai fi avut doi fundași de meserie, FCSB mergea până în grupe. O mai mare șansă de traseu ușor ca acum nu cred că mai are cineva în viitorul apropiat.”, a declarat acesta la Radio Sport 1.

adrian petre fcsb

Fostul stelist nu a trecut cu vederea nici prestaţia lui Adrian Petre. Atacantul a fost luat în colimator de Marin Barbu, care îi sugerează că ar fi mai bine să plece de la FCSB.

,,Adrian Petre este în continuare o dezamăgire. Cel mai bine pentru toată lumea ar fi să se ducă pe drumul lui. Să nu se mai încurce nici el și nici alții cu el.”, a mai spus acesta.

Adrian Petre a ratat o ocazie uriaşă în meciul cu Slovan Liberec la scorul de 0-0. Atacantul a rămas singur cu portarul advers, dar a fost blocat în momentul şutului.

Citeşte şi EXCLUSIV | CFR, cu un pas în grupele Europa League: ”Mi se pare o formalitate!”

Nana Falemi, tot un fost stelist, nu înţelege nici el perioada prin care trece atacantul FCSB-ului.

,,Adi Petre nu se aștepta să primească o așa pasă de la Perianu. Nimeni nu încerca driblingul acolo. Nu se poate să dai atâtea goluri cu ani în urmă, iar acum să nu mai marchezi deloc. Probabil acum nu se simte bine, altă explicație nu am. Adi Petre are totuși un potențial fantastic, a spus acesta.

Citeşte şi Simona știe care este principalul obstacol la Roland Garros! ”Sper să mă obișnuiesc”

Articol scris de Mihai Cristian
barbufalemifcsbrealitateaEuropa Leaguepetreliga 1
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”