Adrian Popa abia așteaptă derby-urile cu Dinamo din play-off-ul Ligii 2! Câți spectatori vrea să vadă pe Arena Națională

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 28 martie 2023, ora 14:01,
Adrian Popa
Adrian Popa

Jucătorul echipei CSA Steaua, Adrian Popa, speră să vadă 20.000 de oameni în tribune la meciul cu Dinamo.

Adrian Popa așteaptă 20.000 de spectatori la derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională

CSA Steaua și Dinamo vor fi adversare în play-off-ul Ligii 2 în Etapele a 4-a și a 9-a. Prima partidă se va disputa pe stadionul din Ghencea, iar a doua, cel mai probabil, pe Arena Națională.

Adrian Popa spune că ediția actuală a play-off-ului va fi mult mai disputată decât anul trecut, dominată de Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt și “U” Cluj-Napoca. primele două au promovat direct, iar a treia a câștigat barajul cu Dinamo.

Cred că o să fie un play-off foarte disputat. Față de cel de anul trecut, categoric e mult mai echilibrat, pentru că anul trecut au fost cele trei care au și promovat.

Aveau loturi foarte valoroase, bugete foarte mari și la final s-a văzut, drept dovadă că și în Liga 1 consider că toate trei au făcut o figură frumoasă!

Hermannstadt, dacă nu ar fi avut acea problemă cu TAS-ul, cu cele nouă puncte, cred că ar fi fost în play-off. Asta spune multe.

Eu am spus dinainte să intre, când puțini le dădeau șanse, că mi-aș dori ca să intre, pentru noi, pentru suporteri, să jucăm două meciuri cu foarte mulți fani, cu atmosferă de derby, ce poate fi mai frumos de asta.

Nu cred că (n.r. – Stadionul Arena Națională) va fi plin, dar 20.000 pentru un meci de Liga a doua, consider că este mai mult decât e destul”, a spus Adi Popa, pentru prosport.ro.

play offadrian popacsa steaua