Adrian Porumboiu dă de pământ cu echipa lui Adi Mutu: „O echipă bătrânească Rapidul, au fost penibili!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 07 noiembrie 2022, ora 10:47,
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Rapid a pierdut derby-ul cu FCSB de duminică seară de pe Național Arena (1-3). Giuleștenii au avut o prestație mult sub așteptări.

Adrian Porumboiu, fostul arbitru și patron de club, a vorbit despre trupa lui Adi Mutu. Iată ce a pus Porumboiu.

„Rapid a ieșit așa pe vârfuri, erau primii balerini la nu știu ce teatru!”

Două echipe cu o evoluție disproporționată, o echipă în formă și o altă echipă bătrânească, adică Rapidul, au fost penibili. Rapid a ieșit așa pe vârfuri, erau primii balerini la nu știu ce teatru.

Locul 2 nu contează, trebuie să demonstrezi că ești pe locul doi. Ei îmi sunt simpatici, dar alta e să te respecți ca sportivi. Am văzut niște jucători care parcă pentru prima dată își luau ghetele, surprinzător de slab, nu credeam că o să văd asta la o echipă cu pretenții.

Dincolo, am văzut o echipă care a fost îngenuncheată de echipa de copii a lui West Ham și acum arătau de parcă erau o altă echipă. Ambiția în astfel de jocuri câștigă.

Nu mai are sens să vorbim de goluri, putea să fie și cu mâna și cu pistolul, nu mai contează, vorbim de arbitrii (n.r. râde). Hai să lăsăm așa, a arbitrat bine Colțescu, el a apreciat bine din prima.

Probabil vor împrospăta echipa (n.r. Rapid) pentru că am văzut niște jucători…, uni parcă veneau de la nuntă”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru cei de la prosport.ro.

rapidadrian porumboiu