Adrian Rus nu s-a ferit-Cum l-a emoționat selecționerul Edi Iordănescu: „Mi-au dat și lacrimile!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 20 iunie 2024, ora 21:34,
Adrian Rus
Adrian Rus

Adrian Rus se află alături de naționala României în Germania la EURO 2024. Fundașul central a vorbit despre atmosfera din vestiar.

Jucătorul celor de la Pafos a dezvăluit cum l-a făcut slecționerul Edi Iordănescu să plângă. Iată ce moment a povestit fotbalistul.

„Mi-au dat și lacrimile!”

Fotbalul este imprevizibil, cotele de milioane nu contează. Echipa națională are un suflet mare. Pot spune că da (n.r. victoria cu Ucraina le-a dat curaj tricolorilor înainte de meciul cu Belgia). Și până acum România a avut curaj, asta ne-a cerut și selecționerul înainte să intrăm pe teren, să avem curaj, încredere, să fim echilibrați, să ne ajutăm și vom ieși de pe teren victorioși.

Are mai multe citate motivaționale, dar fraza pe care mi-o amintesc, mi-au dat și lacrimile înainte să ies din vestiar, a fost: ’Meciul l-am câștigat în tribune, urmează să îl câștigăm și în teren’.

Nici nu știu dacă Mister a vorbit la finalul meciului. Eu am mers să îmi văd soția, a venit și ea la meci. Ne-a felicitat, era bucuros și cum ne-a spus și astăzi, trebuie să fim echilibrați, pentru că povestea trebuie să continue.

La toate ședințele, ne-a spus că orice am face să punem suflet, iar noi punem suflet în tot ce facem, iar asta se vede pe teren. S-au schimbat generațiile, Stanciu a făcut o conexiune incredibilă între generații. El și Alibec au mai fost la un EURO, ne bucurăm că Stanciu ne-a dat încredere și a reușit să ne unească”, a spus Adrian Rus, pentru FRF TV.

adrian rusnationala Romanieiedi iordanescu