Adrian Vasile avertizează înaintea partidei cu Bietigheim: „Este echipa care poate bate pe oricine!”

Articol de Valentin Walter - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 17:19,
AdrianVasile
AdrianVasile

CSM București întâlnește duminică Bietigheim pe „Arena Ludwigsburg” din Ludwigsburg, din Liga Campionilor.

Antrenorul Adrian Vasile a declarat că „tigroaicele” trebuie să fie concentrate ca la orice meci și să nu subestimeze adversarul.

Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important joc al nostru. Ar fi cea mai mare greșeală să ne subestimăm adversarul. Nu ai voie să faci așa ceva, nici un meci nu este câștigat înainte.” a declarat antrenorul Adrian Vasile.

Antrenorul CSM-ul este de părere că duminică va fi un meci echilibrat. Deși Bietigheim nu a trecut printr-o perioadă prea bună în Liga Campionilor, echipa din Germania intr-o zi bună poate bate orice echipă.

„Ne așteaptă un meci foarte echilibrat. Bietigheim nu a traversat cea mai bună perioadă de la începutul Ligii Campionilor, dar au în componență multe jucătoare cu experiență mare la nivel internațional. Este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Sportul a pedepsit de multe ori acele favorite care s-au crezut învingătoare. Ele stau bine fizic, au forță și înălțime, joacă în sistem alert” a încheiat antrenorul CSM-ului.

Bietigheim este pe ultimul loc din Grupa A cu niciun punct după 5 partide în timp ce CSM București este pe locul 3 cu 6 puncte.

Pentru extrema stângă a „tigroaicelor” Martine Smeets va fi un meci special:

„Ca fiecare meci din Liga Campionilor va fi dificil, ei au arătat din ce în ce mai bine. Nu cred că sunt mai slabi decât anul trecut, au multe jucătoare noi și poate nu au omogenitate, dar au multă experiență internațională. Joacă rapid cu multe contraatacuri, este dificil să evoluezi contra lor.”

„Nici o echipă în grupă nu e slabă, ne pregătim de meci ca și cum am juca cu liderul. Sunt mulțumită de cum au mers lucrurile în Liga Campionilor până acum, am avut o singură sincopă, dar sunt convinsă că putem termina pe primele două locuri”, a declarat jucătoarea olandeză.

Martine Smeets a evoluat trei sezoane pentru Bietigheim.

Citește și Barcelona s-a înnoit înainte de El Clasico: Și-a modernizat vestiarele. Hagi și Popescu n-au fost uitați

csm bucurestiBietigheimadrian vasileliga campionilor ehf