Adversara FCSB-ului, „o echipă fără palmares”. „Un rezultat neaşteptat” pentru fotbalul românesc

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 21:52,
Shakhter Karagandy, sursa foto: Instagram @shakhterfc
Shakhter Karagandy, sursa foto: Instagram @shakhterfc

FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, de Shakhter Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare, în meciul retur disputat la Erevan.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. În a doua manșă, disputată în Armenia, vicecampioana României a fost condusă după primele 120 de minute, scor 2-1, de echipa din Kazahstan. În cele din urmă, gruparea antrenată de Dinu Todoran a fost eliminată din cupele europene după loviturile de la 11 metri.

La capătul întâlnirii de la Erevan, și Nana Falemi a caracterizat prestația bucureștenilor, despre care a dezvăluit că nu și-ar fi imaginat că ar putea pierde acest meci. Fostul fundaș central a evidențiat toate minusurile formației din Kazahstan. Dar, cu toate acestea, Shakhter a eliminat-o pe FCSB din cupele europene.

„Eu venisem să văd ceva şi am văzut altceva. Venisem pentru un succes al FCSB-ului, cum îi spuneţi voi. Din păcate, am asistat la un eşec. E un rezultat neaşteptat. Cred că nimeni din România nu se aştepta la un asemenea rezultat. Adversara Stelei (n.r. FCSB-ului) e o echipă fără palmares, fără experienţă.

Nana Falemi

A arătat că nu cunoaşte tainele jocului, nu ştie să speculeze ocaziile, având în vedere numărul mare de ocazii. Au avut multe ocazii din careu, din care puteau marca cei de la Karagandy. Cu toate că a fost un meci în timpul căruia ne gândeam <<Karagandy nu are cum să se califice, că ratau, nici fizic nu stăteau bine. Au câştigat la penalty-uri>>”, a declarat Nana Falemi, pentru Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, NEIERTĂTOR CU FLORIN TĂNASE: „NU ÎI CONVENEA NIMIC, STĂTEA PE TEREN”

conference leagueeliminarerealitateafcsbShakhter Karagandynana falemi