SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, neiertător cu Florin Tănase: „Nu îi convenea nimic, stătea pe teren”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 20:02,

FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, de Şahter Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare, în meciul retur disputat la Erevan.

După ce în tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB, în a doua manșă, vicecampioana României a fost condusă după primele 120 de minute, scor 2-1, de echipa din Kazahstan, pentru ca în cele din urmă să fie eliminată din cupele europene după loviturile de la 11 metri.

La finalul meciului, Gigi Becali a vorbit, printre altele, și de prestația lui Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului a ieșit în minutul 87, atunci când a fost înlocuit cu Cristi Dumitru.

„Nu mai alerga deloc Tănase, nu îi mai ardea deloc, nu a contat deloc. Nu îi convenea nimic, stătea pe teren. Pe la mijloc aveam o minge, era minutul 92, eram calificați, a pierdut o minge pe la mijlocul terenului, măcar dă tare în ea să iasă în aut”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, imediat la capătul partidei din Armenia.

FOTO: SPORT.RO

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

CITEȘTE ȘI –>> ȘAHTIOR KARAGANDY – FCSB 2-1 (5-3 DUPĂ LOVITURI DE DEPARTAJARE). VICECAMPIOANA ROMÂNIEI, ELIMINATĂ DIN EUROPA DE KAZAHI

conference leaguefcsbrealitateagigi becaliflorin tanase