SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Adversarii din Liga 1 ai dinamoviștilor, îngrijorați înaintea jocului direct: „Mă tem că se vor remonta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 18:26,
DINAMO
DINAMO

Gruparea din Ștefan cel Mare traversează o nouă perioadă critică, asta după ce eșecul din derby-ul cu FCSB a dus la demiterea lui Dario Bonetti!

Salvată pe ultima sută de metri anul trecut de la retrogradare, Dinamo București nu o duce mai bine nici în actualul sezon de Liga 1. Aflați pe locul 14 în ierarhie după 8 etape, „câinii” încearcă să spele rușinea rezultatului umilitor din derby-ul de duminică, încheiat cu scorul de 0-6, printr-o victorie în fața celor de la FC Botoșani.

În ciuda haosului din tabăra adversă, Valeriu Iftime consideră că dinamoviștii pot arăta o cu totul altă față la ora jocului de duminică și le pot crea probleme elevilor lui Marius Croitoru. Patronul moldovenilor pariază pe o victorie grea a echipei sale și se teme de o eventuală tresărire de orgoliu din partea alb-roșilor, mai ales după ultimele evenimente întâmplate.

Valeriu Iftime

„Eu spun că Dinamo e o echipă bună, mai bună acum decât acum 4 etape. FCSB i-a bătut dintr-un eveniment nefericit, l-au scos pe ăla (Steliano Filip, eliminat, n.r.) și în 10 oameni s-au debusolat. Dinamo e echipă bună, mă tem că se vor remonta. Vrem să câștigăm acolo, aș paria pe victoria Botoșaniului, dar nu una ușoară.

Dinamo nu e în degringoladă. Are dificultăți financiare pe care nu știu cum le va rezolva. În prima etapă era mult mai delicată echipa, cu copiii ăștia, dar am văzut acum că au adus jucători maturi, cu care ușor-ușor vor face o echipă bună. Sper să nu își facă echipă pentru duminică, după duminică pot face cea mai bună echipă, să bată tot”, a spus Iftime, potrivit Telekom Sport.

Citește și A VENIT NOTA DE PLATĂ DUPĂ FCSB – DINAMO! CE SANCȚIUNI AU PRIMIT CLUBURILE + PEDEAPSA LUI STELIANO FILIP

realitateadinamovaleriu iftimedeclaratiifc botosaniliga 1