Afacerile imobiliare a le lui Becali sunt în pericol. Reacția patronului după ce a primit vestea: „Bălăceanca! Atât am de spus”

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 07 august 2022, ora 12:08,
Gigi Becali
Gigi Becali

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, administrează alături de soţul său hotelul pe care familia l-a deschis pe litoral. Un român stabilit în Germania contestă brandul „Becali”.

Ovidiu Christian Altmann este un român stabilit în Germania şi susţine că omul de afaceri nu poate folosi brandul „Becali” fără acordul său, scrie cancan.ro. Acesta susţine că a înregistrat marca „Becali” în Germania, în 2006.

„Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele «Becali Hotel». Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept.

Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, a spus Ovidiu Christian Altmann pentru sursa mai sus citată.

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi oferit imediat o reacţie.

”Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a transmis Gigi Becali.

becali