Afirmații dure: „Edi Iordănescu este urât în Oltenia”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 27 mai 2024, ora 12:22,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a anunțat lista celor 26 de jucători care vor face deplasarea la turneul final din Germania ce se va disputa în vara anului 2024. Principala absență de la EURO 2024 este cea a lui Alex Mitriță.

Pavel Badea a declarat că Edi Iordănescu nu este deloc iubit în Oltenia pentru faptul că nu l-a chemat pe jucătorul Craiovei la lot și l-a avertizat pe Edi Iordănescu înaintea turneului final.

„Mitriță nu mi-a plăcut aseară. Nu a jucat decât până în minutul 25. A avut un sezon bun, dar foarte obositor. Este clar că Mitriță a dus greul echipei în acest campionat.

Este clar că fără reușitele lui individuale, Universitatea Craiova ar fi fost departe de ce a reușit în acest an. Sunt pe linia oltenilor. Dacă Edi Iordănescu nu era foarte iubit în Oltenia, acum pot spune că este urât.

Cred că doza de subiectivism în ceea ce-l privește pe Mitriță putea să fie trecută cu vederea. Dacă nu îți calci pe orgoliu pentru echipa națională, nu e bine.

Edi Iordănescu este urât în Oltenia pentru că l-a exclus pe Mitriță din orgoliu personal”, a declarat Pavel Badea, potrivit fanatik.ro.

universitatea craiovaedi iordanescuoltenia