Aissa Laidouni, fost la FC Voluntari, a fost desemnat jucătorul meciului Tunisia-Danemarca! Cui a mulțumit mijlocașul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 22 noiembrie 2022, ora 20:09,
Aissa Laidouni
Aissa Laidouni

Mijlocaşul tunisian Aissa Laidouni a fost desemnat „jucătorul meciului” cu Danemarca, din Grupa D a CM din Qatar, în cheiat 0-0.

Aissa Laidouni a jucat la FC Voluntari între 2018 și 2020

Născut în Franța, dar având origini algeriene și tunisiene, Laidouni a jucat la FC Voluntari între 2019 și 2020, marcând 7 goluri în 53 de meciuri. El va împlini 26 de ani pe 3 decembrie, zi în care Tunisia ar pitea juca în optimi.

Sunt mulţumit de primul meu meci la Cupa Mondială, dar cel mai important lucru este rezultatul echipei. Sunt mulţumit de jocul oferit şi sperăm să continuăm la fel de bine şi împotriva Australiei.

Ştiam că va fi greu împotriva Danemarcei, dar nu am venit aici să remizăm, chiar am venit să obţinem un rezultat. Am avut şanse, dar până la urmă, suntem mulţumiţi şi cu un scor egal”, a declarat jucătorul.

Aissa Laidouni a dedicat suporterilor egalul cu Danemarca

El a mulţumit suporterilor tunisieni, veniţi în număr destul de mare pe stadion, pentru atmosfera creată.

Este Cupa Mondială, nu o competiţie minoră, este cea mai importantă din fotbal. Cu fanii pe care îi avem aici în Qatar este incredibil. Este important să le arătăm că avem această determinare şi că vrem să dăm totul pentru Tunisia şi pentru suporteri. Le mulţumim mult”, a spus Laidouni.

Tunisia nu a trecut până acum de grupe la cele cinci participări anterioare la CM. În schimb, Danemarca a ratat o singură dată ieşirea din grupe la cinci participări.

campionatul mondial 2022danemarcaAissa Laidounitunisia