Alarmă la Craiova după ruşinea din Albania! Cârţu: „Înseamnă că avem o mare problemă!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 15:12,
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Înfrângerea suferită pe terenul albanezilor de la Laci i-a alarmat pe oficialii Universităţii Craiova. Preşedintele Sorin Cârţu crede încă că jucătorii lui Ouzonidis vor întoarce rezultatul în retur.

Cârţu a fost dezamăgit de jocul echipei în deplasarea din Albania. Fostul atacant al Craiovei Maxima crede că oltenii sunt obligaţi să se califice după ce au pierdut, scor 0-1, în meciul tur.

„Rezultatul nu e cel pe care ni l-am fi dorit. Suntem toți supărați pentru înfrângere. Una peste alta, jucătorii au încercat, au avut posesie, oportunități. Dar a fost și neșansă. Nimeni nu se aștepta să deschidă scorul Laci. La acest moment, nu putem spune că avem o pregătire care să fie la 100%.

E greu să explici un astfel de rezultat, așa cum a fost și anul trecut, în Georgia. Dar mai e și returul și posibilitatea să îndreptăm ce s-a întâmplat. Dacă nici în partida a doua nu suntem în stare să depășim o echipă din Albania, înseamnă că avem o mare problemă”, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Laci, echipa care a învins Universitatea Craiova, avea doar trei victorii în istoria participărilor în cupele europene.

Dacă va trece de albanezii de la Laci, Universitatea Craiova va avea o misiune dificilă în turul trei preliminar din UEFA Conference League. Alb-albaştrii ar urma să întâlnească Anderlecht Bruxelles.

calificareouzounidisalbaniacraiovaconference leagueinfrangerelacisorin cartu