Aleix Garcia, dorit cu insistență în Spania, aproape să plece de la Dinamo! ”Este prioritatea lor!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 13 decembrie 2020, ora 09:50,
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 CASA PARIURILOR (14.11.2020)
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 CASA PARIURILOR (14.11.2020)

Haosul de la Dinamo din punct de vedere financiar se pare că este departe de a fi rezolvat de spanioli, iar prin urmare mai mulți jucători se pare că sunt aproape de a părăsi clubul din Ștefan cel Mare!

„Câinii” au reușit în cele din urmă să se redreseze din punct de vedere sportiv, iar echipa condusă în aceste momente de Jerry Gane a ajuns la patru victorii consecutive. Cu toate acestea, lucrurile stau foarte rău din punct de vedere al banilor, iar investitorii spanioli promit aceleași lucruri de când au venit în România.

După antrenorul Cosmin Contra și jucătorii Borja Valle, Isma Lopez și portarul Rene Hinojo, sătuli de promisiunile neonorate ale lui Cortacero&co, au decis să plece de la echipă, acum este rândul unui alt jucător important de la Dinamo să se gândească la plecare.

Aleix Garcia (23 de ani), fostul jucător al celor de la Manchester City, adus ca o mare speranță la echipa din Ștefan cel Mare, este dorit în Spania, la clubul din liga secundă, Real Zaragoza. Publicația iberică El Desmarque a scris că Zaragoza îl dorește cu insistență pe Garcia, fiind o prioritate pentru aceștia.

Pe lângă Aleix Garcia, la formația din Segunda Division ar mai putea ajunge și Borja Valle și Isma Lopez, considerați fotbaliști cu experiență și care ar putea să ajute clubul să iasă din impas. Real Zaragoza traversează o perioadă extrem de delicată, fiind pe penultimul loc în ierarhie și în pericol să părăsească și a doua scenă a fotbalului spaniol.

3.200.000 de euro este cota de transfer a lui Aleix Garcia, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și VIDEO | Mircea Lucescu, scos din sărite de arbitrajul video la ultimul meci din Ucraina: “VAR-ul adaugă probleme!”

dinamoAleix Garcialiga 1real zaragozarealitateaplecare dinamo