Alex Chipciu, după înfrângerea lui CFR în derby-ul cu FCSB: ,,Rezultatul e meritat la ce am arătat în seara asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 00:07,
chipciu

Meciul etapei cu numărul 28 din Liga 1, dintre FCSB şi CFR Cluj, disputat pe Arena Naţională, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 3-0.

Golurile partidei de la Bucureşti au fost marcate de Darius Olaru în minutul 49, după ce Chipciu de la CFR Cluj s-a împiedicat în minge, iar mijlocaşul FCSB-ului a şutat din prima, Florin Tănase, în minutul 62, după mai multe greşeli în apărarea ardelenilor, respectiv Olimpiu Moruţan, în minutul 78, după ce a prins un şut fabulos.

Alex Chipciu, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, a vorbit la finalul jocului pierdut cu FCSB. Acesta a recunoscut că adversara din Bucureşti a fost mai bună în derby.

,,Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi, au meritat victoria şi rezultatul e meritat la ceea ce am arătat în seara asta.

E uşor să cauţi scuze, să dau vina pe orice, ne-au dominat, nu aveam puterea să ieşim din apărare. Dacă domini tu, e clar că zici că te simţi bine. Am spus şi în vestiar, îmi asum acest lucru, viaţa îţi mai dă şi lucruri grele. Cred că s-a făcut greşeală la 1-0, în careu acolo. 

Îmi pare rău pentru acea greşeală şi trebuie să-mi asum acest lucru şi să simt acea durere, consecinţele. Am greşit. 

Eram cap la cap cu FCSB. Au fost şi conjuncturi speciale, am greşit la acea fază, o greşeală personală a mea, am jucat în 10 oameni şi era foarte greu să mai obţii un rezultate pozitiv.”, a declarat Alex Chipciu, la finalul jocului cu FCSB.

Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 63 de puncte acumulate în urma celor 28 de jocuri disputate până acum în campionat.

De cealată parte, CFR Cluj se află în continuare pe locul 2 în Liga 1, cu 60 de puncte strânse în cele 28 de partide jucate până acum, în acest sezon.

Foto: Paul Ursachi (Profimedia)

Citeşte şi VIDEO | Victorie fabuloasă în derby! FCSB a câştigat la scor meciul cu CFR: Arlauskis eliminat, Moruţan, gol de pus în ramă

alex chipciufcsbcfr clujrealitatealiga 1