Alex Chipciu, primul mesaj împotriva fostei echipe!?: „În Cluj, toată lumea e cu Universitatea!”. Ce a declarat despre meciul direct cu CFR!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 22:31,
Alexandru Chipciu la U Cluj / Foto: Facebook U Cluj
Alexandru Chipciu la U Cluj / Foto: Facebook U Cluj

Alex Chipciu este noul jucător al celor de la U Cluj. Proaspăt promovată, trupa lui Erik Lincar a reușit astfel să aducă un multiplu campion al României, a cărui experiență poate conta enorm.

Adus chiar de la rivala CFR Cluj, prezența mijlocașului pe teren împotriva fostei echipe se află sub semnul întrebării din cauza unei clauze. Chipciu a ținut să transmită și un mesaj clar suporterilor.

„În Cluj, toată lumea e cu Universitatea!  Am vrut să plec de CFR!”

„În meciul direct nu știu dacă voi putea juca, e o clauză, trebuie să plătească bani, o să-mi susțin echipa să câștige. În Cluj, toată lumea e cu Universitatea.

Mi-am luat la revedere, am colegi cu care am avut relații foarte bune. Nu mai contează lucrurile astea, contează ce vom face aici”, a declarat Alex Chipciu, după efectuarea primului antrenament la U Cluj.

De asemenea, mijlocașul de 33 de ani a vorbit și despre obiectivele pe care și le-a propus la noul său club:

„Am schimbat partea orașului. A contat că m-a vrut foarte mult U Cluj și am vrut să plec de CFR.

Toată lumea are ambiții, sunt ambiții mari. Nu trebuie să fie presiune. Important e ca echipa să se stabilizeze în Liga 1. Se poate ajunge oriunde, în fotbal nu știi. Nu trebuie să-ți faci mare dezamăgirea”, a mai completat Chipciu.

În România, Alexandru Chipciu a cucerit campionatul cu Steaua (FCSB) de 3 ori (12/13, 13/14, 14/15) și cu CFR Cluj tot de 3 ori (19/20, 20/21, 21/22).

Factorul decisiv în venirea lui Chipciu la U Cluj! Citește chiar aici!

chipciucfr#ucluj