SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Alexandru Albu a pus tunurile pe arbitru, după meciul cu Gaz Metan: „Suntem vânați. Domnii în negru și-au făcut jocul”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 17 septembrie 2021, ora 23:49,
ALEXANDRU ALBU
ALEXANDRU ALBU

Gaz Metan a învins-o surprinzător pe Rapid cu scorul de 2-1, vineri seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.

Echipa giuleșteană a câștigat un singur punct din 9 posibile în ultimele 3 meciuri. Alexandru Albu a dat vina pe arbitraj.

Nu ne ajută cu nimic golul meu, vorbim degeaba, domnii în negru și-au făcut jocul! La golul 2 se ridică fanionul, el lasă jocul să continue, suntem loviți cu cotul în figură, i-am spus ceva și mi-a dat galben.

 Suntem singuri împotriva tuturor. Suntem vânați, ni s-a dat un penalty foarte ușor etapa trecută la Arad, Hora a știut ce să facă, acum se ridică fanionul pentru aut, iese golul 2.

Gaz Metan a avut o singură ocazie și faza golului 2, în rest nimic. Asta e, bravo lor. Toată săptămâna am discutat, toți știm ce înseamnă Rapidul, dar vorbim degeaba.

Nu a fost nimic, ce incidente! A explodat acea petardă la 10 metri de el, s-a aruncat la pământ, nu am mai văzut așa ceva”, a fost reacția lui Alexandru Albu după meci.

Sursă foto: gsp.ro

Gaz Metan ocupă locul 14, cu 7 puncte, iar Rapid e pe 2, cu 17 puncte.

Citește și VIDEO | GAZ METAN A ÎNVINS RAPIDUL, PE ARENA NAȚIONALĂ! ILIE POENARU A DEBUTAT CU DREPTUL LA ECHIPA MEDIEȘEANĂ

rapidetapa 9liga 1gaz metanfotbalAlexandru Albu