Alexandru Cicâldău, moment de sinceritate: „Nu caut scuze pentru prestațiile mele!”. Ce a declarat fotbalistul român despre jocul său la Galatasaray!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 12 mai 2022, ora 21:26,
Alexandru Cicaldau. Foto: Profimedia
Alexandru Cicaldau. Foto: Profimedia

Vara trecută, Alexandru Cicâldău o părăsea pe Universitatea Craiova pentru echipa turcă Galatasaray. Românul a avut o primă parte a sezonului bună, sub comanda lui Fatih Terim, dar de la venirea lui Domenec Torrent, prestațiile sale au înregistrat o scădere considerabilă.

Recent, românul a vorbit pentru presa turcă despre timpul petrecut până acum la echipa turcă. Se pare că acesta a ținut să-i mulțumească lui Terim pentru încrederea acordată, dar a spus și că dorește să continue la Galata.

„Sunt fericit, iubesc echipa/ vreau să continui aici!”

„Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu COVID nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8”, a declarat Alexandru Cicâldău, pentru sporx.com.

Despre fostul său antrenor, Faith Terim, fotbalistul român a vorbit cu plăcere, adresându-i mulțumiri:

„A avut încredere în mine și m-a adus aici. M-a ajutat enorm. Am performat datorită lui. Apoi a venit acea schimbare. Orice antrenor ar fi, încerc să dau tot ce am mai bun”, a spus Cicâldău, pentru sursa citată.

Deși turcii sunt dispuși să reconstruiască echipa din vară, viitorul lui Cicâldău este incert. Românul a comentat situația astfel:

„Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici”, a mai spus fotbalistul.

Craiova primea suma de 6,5 milioane de euro vara trecută pentru Alexandru Cicâldău, care a bifat la Galatasaray 38 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit 4 pase decisive.

cicâldăugalatasaray