Alexandru Maxim vrea să rămână la Beșiktaș și în sezonul viitor! Ce sumă cere Gaziantep

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 17:31,
Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Mijlocașul român Alexandru Maxim și-a anunțat intenția de a juca la Beșiktaș și în sezonul viitor.

Gaziantep cere 4-5 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe Alexandru Maxim la Beșiktaș

El a fost împrumutat pe 16 februarie de clubul din Istanbul de la Gaziantep, echipă retrasă din campionat în urma cutremurelor violente din 6 februarie care au afectat orașul din sud-estul Turciei.

Alexandru Maxim nu a fost convocat de selecționerul Edward Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile CE 2024. Ca urmare, a rămas la club, alături de alți jucători aflați în aceeași situație.

Campionatul Turciei se reia la începutul lui aprilie, iar Beșiktaș, aflată pe locul 3, cu 49p, va juca în deplasare, ep- 2 aprilie, cu Fenerbahce, ocupanta locului secund, cu 54p și un meci mai puțin.

Am mai jucat împotriva lui Fenerbahce la Kadıkoy, dar derby-ului va fi într-o atmosferă foarte diferită. Va fi primul meu derby.

Sper să câștigăm 3 puncte. Vrem să câștigăm pentru fanii noștri și să facem pe toți fericiți”, a declarat Maxim după un antrenament.

Românul s-a referit și la împrumutul lui la Beșiktaș, care expiră pe 30 iunie. „Au fost alte oferte Alegerea mea a fost Beşiktaş. Mi-ar plăcea să rămân aici, dar asta nu depinde de mine.

Beşiktaş este un club mare și vreau mereu să joc aici. Sper ca acest lucru să se realizeze, pentru că sumele de transfer pot fi negociate”, a mai spus el.

Publicația turcă Milliyet a notat că Gaziantep este dispusă să îl cedeze definitiv pe Maxim la Beșiktaș, dar în schimbul a 4-5 milioane de euro.

alexandru maximgaziantepturciabesiktas