Alexandru Mitriță a venit cu gânduri mari la Universitatea Craiova: „Echipa merită să câștige, iarăși, un trofeu”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 01 iunie 2023, ora 16:23,
Alexandru Mitriță
Alexandru Mitriță

Mijlocașul Alexandru Mitriță vrea să câștige un nou trofeu cu Universitatea Craiova, considerând că echipa merită acest lucru.

De asta am si venit, să câștig campionatul”, a anunțat Alexandru Mitriță

Mitriță a revenit la Universitatea Craiova după 4 ani și 3 luni, semnând un contract pe 3 sezoane. El este decis să ajute echipa olteană să câștige un nou trofeu. În 2018, el își trecea în palmares, cu formația din Bănie, Cupa României, după 2-0 în finală cu FC Hermannstadt.

Sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia și sunt foarte bucuros că am făcut această alegere.

Alegerea aș fi făcut-o de anul trecut. Am fost foarte aproape să vin de anul trecut, nu s-a putut, dar anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia.

Nu este niciun pas înapoi. Sezonul ăsta tragem tare să nu mai facem greșeala din acest an, să nu ne calificăm în Europa, și cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Cu siguranță.

De asta am si venit, să câștig campionatul. Această echipă merită, acest oraș merită să se bată la un campionat, să câștige iarăși un trofeu și m-aș bucura tare mult să pun piciorul la acest lucru”, a spus jucătorul.

alexandru mitriță