Alibec, alături de Budescu la Voluntari? Oficialii CFR-ului anunță: „Are oferte și din România”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 10:26,
Alibec, sursa foto- Profimedia Images
Alibec, sursa foto- Profimedia Images

Atacantul în vârstă de 30 de ani nu a reușit să se impună la campioana României, astfel că Dan Petrescu nu mai are de gând să se bazeze pe serviciile sale din această iarnă!

Denis Alibec este doar o amintire a fotbalistului care impresiona în tricoul celor de la Astra și FCSB, în urmă cu mai mulți ani. Acum, jucătorul nu se regăsește, astfel că este nevoit să își caute un nou angajament după perioada nereușită din Gruia.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a vorbit despre situația lui Alibec și a recunoscut că atacantul nu se potrivea stilului de joc impus de Petrescu. Referitor la oferte, fostul mare arbitru a dezvăluit că Denis a purtat discuții cu Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, însă totul a picat în cele din urmă. Totodată, fotbalistul în vârstă de 30 de ani este curtat și de mai multe echipe din Liga 1.

E un jucător de calitate. Chimia e foarte importantă. Când vorbim de antrenor diferiți, vorbim și de stiluri diferite. Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl dorește Dan Petrescu în ofensivă.

Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva. Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini. Au fost discuții cu echipa lui Șumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are și din România oferte, a declarat Cristi Balaj, potrivit Playsport.

Rămâne de văzut care va fi destinația finală a lui Denis Alibec, care aparține însă de turcii de la Kayserispor. Românul intrase în vizorul Rapidului, înaintea împrumutului la CFR, iar o nouă pistă poate fi reprezentată de FC Voluntari, care s-a înțeles recent cu bunul său prieten, Constantin Budescu,

Citește și FOTO | Nu mai este niciun secret! Budescu a sărbătorit alături de Tamaș transferul la FC Voluntari

budescucfrcristi balajalibecliga 1voluntarideclaratii