SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Alibec, așteptat cu brațele deschise la Rapid: „Mai discut cu cei de la Kayseripor!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 16:16,
Alibec, sursa- Profimedia Images
Alibec, sursa- Profimedia Images

Informația potrivit căreia Denis Alibec ar fi dorit de Rapid București l-a luat prin surprindere pe Cristi Săpunaru, fostul său coleg de la Astra, Kayserispor și echipa națională a României!

Atacantul român în vârstă de 30 de ani poate pleca din Turcia, după doar un sezon petrecut la Kayserispor. Alibec nu a reușit să se impună în țara semilunei, iar bașkanii sunt tentați să renunțe la internaționalul tricolor din cauza salariului mare pe care acesta îl primește. Una dintre posibilele destinații ale fotbalistului s-a vehiculat a fi Rapid, formație care îl așteaptă cu brațele deschise.

Cristi Săpunaru, care a fost coleg cu Alibec o bună perioadă de timp, a vorbit despre situația atacantului și s-a declarat surprins în momentul în care a aflat că acesta este liber de angajament. Cu toate acestea, fundașul Rapidului a declarat că ușa giuleștenilor este deschisă oricărui fotbalist de valoare, cu atât mai mult pentru fostul atacant al FCSB-ului.

„Cum e liber? E liber de contract Alibec? Nu știu de unde aveți informația asta. Mai discut cu cei de la Kayseripor. Nu cred că e liber!

S-a plătit o sumă de bani pentru el, și acum să scape de el așa repede… ușa este deschisă oricărui atacant valoros, și cred că Alibec este un atacant destul de valoros. Nu știu dacă e vreun jucător care să nu cunoască atmosfera de la Rapid, fără falsă modestie”, a spus Săpunaru, la conferința de presă.

Venirea lui Denis Alibec la Rapid ar fi facilitată și de prezența mai multor jucători cu care fostul atacant al Astrei a împărțit vestiarul de-a lungul anilor. Cristi Săpunaru, Junior Morais sau Alexandru Dandea sunt fotbaliștii pe care Alibec i-a avut colegi la Astra Giurgiu.

Citește și VIDEO | SĂPUNARU A INTERVENIT ÎN CONFLICTUL FCSB – CSA: „N-AM VĂZUT SĂ RETROGRADEZE STEAUA!”

transfer rapidrapidrealitateaalibecsăpunarudeclaratii