Alibec, gata să plece de la CFR în iarnă! Prima echipă care îl vrea pe atacantul român

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 09:26,
Alibec
Alibec

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani pare că nu va mai rămâne mult timp în Gruia, acolo unde este împrumutat până în vară de la Kayserispor!

Denis Alibec a fost adus la CFR Cluj în urmă cu doar câteva luni, pe vremea când antrenorul echipei era Marius Șumudică. Deoarece nu reușea să se impună în Superliga Turciei, tehnicianul în vârstă de 50 de ani l-a readus pe fotbalist în Liga 1, în speranța că îi va relansa cariera acestuia.

În ciuda acestui lucru, Alibec nu izbutește deocamdată să impresioneze nici în tricoul campioanei României, iar conflictul cu Dan Petrescu pare că a fost decisiv în ceea ce privește viitorul său. Deși „Bursucul” a anunțat că l-a reprimit la antrenamente, atacantul poate pleca încă din această iarnă de la Cluj, iar destinația ar putea fi una pe placul acestuia.

Potrivit informațiilor Pro X, Denis Alibec este dorit la Yeni Malatyaspor, acolo unde antrenor este Marius Șumudică. Rămâne de văzut însă, dacă mutarea va avea loc încă din această iarnă, ținând cont că fotbalistul este împrumutat de la Kayserispor la CFR până în vara anului 2022.

Citește și EXCLUSIV | ALIBEC, APĂRAT DUPĂ CONFLICTUL CU DAN PETRESCU: „FOTBALIȘTII MARI SUNT ȘI CAPRICIOȘI. EU AM LUCRAT SIMPLU CU EL!”

cfrsumudicaliga 1realitateaalibecMalatyaspor