Ambiţii mari la Dinamo: „Vom lua modelul Barcelonei!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 20 octombrie 2020, ora 18:30,
fani-dinamo

Noii acţionari de la Dinamo sunt hotărâţi să arate tuturor că proiectul din Ştefan cel Mare este unul cu adevărat special. Noul şef al departamentului de copii şi juniori, Marco Rubino, a vorbit despre ambiţiile sale la Dinamo.

Rubino îşi doreşte ca toate grupele de copii şi juniori să adopte acelaşi stil de joc şi pregătire, iar totul să conveargă în soluţii pentru prima echipă a clubului din Ştefan cel Mare.

„Uite, eu sunt un iubitor al jocului cu mingea. Ca mingea de fotbal să fie cea mai importantă, să iubești mingea, să știi să te porți cu ea, să posezi mingea. Așa cum spune Cruyff, dacă tu ai mingea nu o are adversarul așa că nu poate să-ți dea gol.

Noi trebuie să avem propriul nostru stil de joc, să fie marcă înregistrată, să fie unică. Vom fi mai buni sau mai răi, dar vom fi unici măcar” – a declarat Rubino într-un interviu pentru doardinamo.ro.

Noul oficial din Ştefan cel Mare îşi doreşte ca Dinamo să se inspire de la cel mai de succes model din fotbalul european.

„Noi vom încerca să luăm acel model de joc al Barcelonei, dacă copiez, copiez de la cei mai buni.

Această emblemă a lui Dinamo este cel mai mare patrimoniu. Eu vin cu trei obiective: să fac ordine, să creez un mediu profesionist și să modernizez antrenorii și apoi să creez un stil, un model de joc, care să se vadă pe teren. Nu bum, bum, bum” – a mai spus Rubino.

 

noul dinamocopii si junioridinamomarco rubinoacademiespanioliproiect
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”