Ameninţare pentru FCSB: „Va fi care pe care!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 01 octombrie 2018, ora 22:36,
fcsb-voluntari

Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit după remiza cu Dunărea Călăraşi. Cu Munteanu antrenor, Concordia Chiajna a stopat o serie de trei înfrângeri consecutive şi a adunat patru puncte în două etape de campionat. Pentru Concordia urmează o deplasare pe terenul vicecampioanei FCSB. 

Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi după remiza cu Dunărea Călăraşi: „Dunărea este o echipă bună în campionatul nostru. Din acest joc am tras concluzii pozitive. Am pierdut 2 puncte. Am avut în față revelația campionatului dar trebuia să câștigăm acest joc. Am dominat partida în partea secundă și sunt dezamăgit că am pierdut 2 puncte. Am câștigat doar atitudine astăzi.”

Pentru Concordia Chiajna urmează încă un meci înaintea pauzei internaţionale. Echipa lui Munteanu va întâlni FCSB în deplasare. Partida se va juca duminică, la ora 21:00. Fost jucător şi antrenor la Steaua (2003-2005, 2008), Dorinel crede că echipa sa poate da lovitura pe terenul liderului.

„Este un meci de campionat. Am urmărit Steaua în ultimele jocuri, important pentru noi să pregătim foarte bine acest joc şi care pe care” – a anticipat Dorinel Munteanu confruntarea cu echipa lui Nicolae Dică.

liga 1dorinel munteanufcsbconcordia chiajna