Analiza dură a lui Cornel Dinu după un nou eșec al câinilor: „Prostia și lăcomia în fotbal se plătesc”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 03 iulie 2020, ora 10:38,
Cornel-Dinu

Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare a dat de pământ din nou cu fotbaliștii lui Adi Mihalcea după ce roș-albii au înregistrat a șasea înfrângere consecutivă în Liga 1. 

Dinamoviștii sunt ultimii la sfârșitul turului din play-out.

„Viitorul lui Gică Hagi a dovedit că la ce este și ce poate să ofere în teren Dinamo la ora actuală, doar prietenia cu mingea, superioară, a absolvenților cu școală la zi la Academia lui Hagi poate îngenunchea pașnic încropeala de ceva ce nu mai aduce demult a echipă a Dinamoului”

„Când ajungi să crezi că poți construi la mijloc și pune mingi folositoare pentru atacanți cu Grigore, Răuță, Sin și eterna condamnare, că prostia și lăcomia în fotbal se plătesc, e vorba de Șerban, mai bine încerci să-l prinzi pe exploatatorul Negoiță în rotativa de intrare în hotelul Rin, ca în filmul lui Coppola cu Al Pacino familist convins, Nașul 2″, a fost caracterizarea „Procurorului” pentru Fanatik.  

Adi Mihalcea a pierdut toate cele 4 meciuri din postura de antrenor al roș-albilor, dar Cornel Dinu îl cauționează pe tânărul tehnician.

„Chiar dacă la începutul celei de-a doua reprize Dinamo a părut că presionează construcția incipientă adversă, echipierii lui Gică Hagi au pus stăpânire pe posesie în majoritatea timpului, valsând cu mingea la picior și prin pase pe lângă mai mult jaloanele ca mobilitate ale blestematului fără vină Adi Mihalcea”, a încheiat Cornel Dinu. 

CITEȘTE ȘI –>> Concluzia lui Ilie Dumitrescu după dezvăluirile lui Adi Popa: “Vintilă nu are personalitate”

dinamoadrian mihalceamecicornel dinuviitorulanaliza
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”