Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul are de plătit o sumă enormă

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 20:01,
Anamaria Prodan – Dennis Man
Anamaria Prodan – Dennis Man

Anamaria Prodan (49 de ani) a câștigat, în primă instanță, procesul cu Dennis Man (23 de ani). Impresara l-a dat în judecată pe internaționalul român pentru că a reziliat contractul cu agentul și s-a transferat de la FCSB la Parma cu ajutorul  firmei de impresariat consiliată de firma fraților Becali.

Tribunalul Ilfov a stabilit că Dennis Man trebuie să-i plătească Anamariei Prodan daune de 350.000 de euro. Jucătorul poate face apel, decizia de joi neffind definitivă.

”Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la tribunalul Ilfov”, se arată în decizia instanței.

dennis mananamaria prodanimpresar