Anamaria Prodan a fost invitată ca promotor la cea mai mare de gală de box din Statele Unite

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 22:31,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Astăzi, în dosarul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, marea absentă a fost impresara.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au petrecut alături de legenda boxului mondial James Toney

Procesul trebuia să se țină pe data de 12 iunie, dar judecătorul a decis să-l amâne din proprie inițiativă.

Anamaria Prodan avea biletele cumpărate pentru Statele Unite ale Americii, unde este și astăzi, pentru data de 14 iunie. Ea este plecată din România cu probleme de rezolvat și invitată ca promotor la cea mai mare de gală de box la nivel mondial alături de iubitul ei, Ronald Gavril, care a avut loc pe 16 iunie, la MGM GRAND HOTEL Las Vegas.

Anamaria și Ronald au fost invitați la gala de box, iar Anamaria a făcut furori alături de legendele boxului mondial. Cuplul Prodan – Gavril a petrecut alături de legenda boxului mondial James Toney.

„La termenul de astăzi, 21.06.2024, s-a pus în discuție solicitarea scrisă a doamnei Corina Caciuc să nu mai fie audiată ca martor, invocând faptul că este în relație de dușmănie cu doamna Reghecampf Anamaria!

În susținerea cererii, doamna Caciuc Corina a recunoscut că era în relație de adulter cu domnul Reghecampf Laurențiu înainte ca acesta să inițieze acțiunea de divorț în instanță.

Mai mult de atât, dna Caciuc Corina a atașat și dovada unor sesizări judiciare, inclusiv un demers penal, ca să susțină relațiile tensionate între ea și doamna Reghecampf Anamaria. Față de aceste aspecte, Tribunalul Ilfov a apreciat că ar fi mai utilă schimbarea martorului în persoana Corinei Caciuc cu un alt martor.

Următorul termen în prezenta cauză s-a stabilit în data de 9 octombrie 2024, când se vor administra alte probe”, a precizat avocatul impresarei, Oleg Burlacu.