Anamaria Prodan, fără menajamente la adresa lui Gigi Becali: ,,Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 09:41,
Anamaria Prodan şi Gigi Becali
Anamaria Prodan şi Gigi Becali

După ce Gigi Becali a declarat că nu vrea să se mai împace cu Anamaria Prodan, impresara a reacţionat şi ea şi dă de înţeles că sentimentul este unul reciproc.

Aceasta spune că despre o revenire a lui Reghecampf la FCSB nici nu se pune problema, având în vedere conflictul dintre ea şi Gigi Becali.

Anamaria Prodan mai spune că în perioada în care Reghecampf era la FCSB, patronul echipei se simţea cel mai în siguranţă.

,,Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.

Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri. Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele şi negocierile se fac de oamenii care au studiat în clasă la facultate. Nu fac cei ce au făcut scoala pe scări.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Digisport.

Foto: bzi.ro

Citeşte şi Citește și GIGI BECALI, ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI BUDESCU LA FCSB: „EL MI-A SPUS CĂ VINE LA MINE!”

reghecampffcsbanamaria prodangigi becali