Florin Tănase, urmărit de gândul transferului în străinătate: „Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 22:10,
Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Căpitanul ,,roş-albaştrilor” își dorește din ce în ce mai mult să obțină transferul mult visat, asta deși Gigi Becali a anunțat clar că nu are de gând să se mai despartă de vreun jucător în această vară!

Căpitanul FCSB-ului a fost pe val în sezonul recent încheiat de Liga 1, fiind golgheterul ediției cu 26 de reușite. Evoluțiile sale remarcabile au atras imediat atenția mai multor cluburi din străinătate, care au intrat imediat pe fir și s-au interesat de serviciile mijlocașului în vârstă de 26 ani.

Întrebat despre viitorul său, Tănase nu a ezitat să declare că se gândește în continuare la un transfer în această vară. Fotbalistul a dezvăluit că și-ar dori să facă pasul la un club din Europa și consideră că Spania i s-ar potrivi cel mai bine. Ulterior, decarul FCSB-ului a oferit și o impresie despre duelurile cu Shakthtar Karagandy, din turul doi preliminar al Conference League.

„Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene. (n.r. despre duelul cu Karagandy) Sunt sigur că nu vom avea parte de o dublă ușoară. Cum am văzut și la meciul CFR-ului, e greu să spui dinainte că ești mare favorit”, a spus căpitanul echipei.

4.000.000 de euro este cota de transfer a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după transferul de la Viitorul Constanța. 35 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul lui Florin Tănase în ultimul sezon.

Citește și GIGI BECALI, ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI BUDESCU LA FCSB: „EL MI-A SPUS CĂ VINE LA MINE!”

transfer tanaseliga 1realitateafcsbflorin tanase