SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Anamaria Prodan iese la atac după ce Sibiul a fost acuzat de furt: „Nu ne împiedicăm de câteva `femei` plângăcioase”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 29 septembrie 2020, ora 09:25,
prodan hermannstadt
prodan hermannstadt

Patronul clubului Botoșani, Valeriu Iftime, i-a acuzat pe cei de la Hermannstadt că fură cu arbitrii, după înfrângerea din etapa a cincea, în fața sibienilor.

Anamaria Prodan, conducătorul din umbră al clubului Hermannstadt, se apără și spune că cei doi care au acuzat formația sibiană de furt, „se plâng ca femeile la menopauză”.

„Mie îmi sunt dragi Iftime și Crăciunescu, dar ei se plang ca femeile la menopauză. Cum e să vorbesc eu acum după ce am citit cartea lui Dinu despre Crăciunescu, care fugea prin păduri să ia banii de la Bernard Tapie?

Păi ne jucăm așa cu cuvintele? Mie îmi place să vorbesc cu bărbații, nu cu femeile! Repet. Îmi sunt dragi amândoi dar la meciul trecut cu Iași a uitat Iftime cum a greșit arbitrul? Cum era sa țipăm toți ca a cumpărat arbitrajul? Eu sunt numărul 1 din toate punctele de vedere. E firesc să se vorbească de mine. Îmi place tare chestia asta!

Ce e funny este că toți vorbesc pe la TV, că dacă stau față-n față cu mine e deranj… Zâmbesc în fața mea și se uită lung! Cumpărați VAR, ca să nu mai plângă femeile fotbalului românesc. Cât despre Hermannstadt, Ruben, echipa și acționarii sunt prea buni pentru a se împiedica de câteva femei plângăcioase”, a spus Anamaria pentru „Gazetă”.

FC Hermannstadt a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a cincea a Ligii 1.

Citește și • „Câinii” se sfâșie între ei! Fanii au început războiul pe rețelele de socializare: „Antrenor când aduci?!”

anamaria prodancrădiunescuvaleriu iftimerealitateaHermannstadt