Anamaria Prodan, în topul celor mai bogați români: „Asta reprezintă cam 50% din averea mea!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021, ora 12:18,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Impresara, care a împlinit recent vârsta de 49 de ani, nu traversează cea mai bună perioadă a vieții, din punct de vedere sentimental, însă se află în plină ascensiune pe plan financiar!

Anamaria Prodan se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, după o căsnicie care părea că nu duce lipsă de nimic la un moment dat. Cu toate acestea, cei doi au ajuns în punctul de a se despărți, iar acest lucru a afectat-o pe Anamaria și din punct de vedere material.

Recent, agentul a fost inclus în topul celor mai bogați români și se situează pe locul 141 în clasamentul primilor 300. Anamaria Prodan are o avere estimată în jurul la 40-60 de milioane de euro, însă aceasta a dezvăluit că divorțul de Reghecampf i-a adus mai multe pierderi financiare.

”141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere (n.r. referire la procesul de partaj cu Laurenţiu Reghecampf). Dar o să recuperez şi o să fiu în top 50. Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea […] Cam 30% din avere este investită şi provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârteşte în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar şi în cryptomodede”, a spus Anamaria Prodan, pentruFanatik.

Citește și Dosar penal în cazul publicării pozelor nud cu Anamaria Prodan! Detalii de ultimă oră

anamaria prodanaveredeclaratii