Anamaria Prodan l-a distrus pe Dennis Man, după deciziei instanței: „Cine greșește plătește în fața legii! Și mai ales în fața mea!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 20:38,

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat la scurt timp de la publicarea deciziei instanței. Impresara a subliniat că „cine greșește plătește”.

De asemenea, Anamaria Prodan a transmis că se așteaptă ca, de acum, jucătorii să se gândească de două ori înainte să încalce clauzele contractului cu agentul.

„Gasirea si promovarea talentului in fotbal e o arta. Implica experienta, multa munca si dedicatie. Am fost si sunt pe primul loc in ceea ce fac. Daca cineva crede ca poate pacali oamenii si culege roadele muncii mele, sa se mai gandeasca odata. Nu contează ca e Sot ,membru al familiei , prieten sau iubit! Cine greșește plătește in fata legii ! Și mai ales in fata mea ! Chiar lucrez cu cei mai tari avocati Barna Bolonyi si Stelian Mic. Le multumesc din suflet pt ca au făcut dreptate. Multumesc domnilor judecători și doamnelor judecătoare ca respecta legea ! #gresestiplatesti#powerwoman multumesc @olegburlacuoleg pt tot ceea ce faci in procesele cu răposatul 🙂 Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme !”, a scris Anamaria Prodan, pe contul personal de Instagram.

Anamaria Prodan (49 de ani) a câștigat, în primă instanță, procesul cu Dennis Man (23 de ani). Impresara l-a dat în judecată pe internaționalul român pentru că a reziliat contractul cu agentul și s-a transferat de la FCSB la Parma cu ajutorul  firmei de impresariat consiliată de firma fraților Becali.

Tribunalul Ilfov a stabilit că Dennis Man trebuie să-i plătească Anamariei Prodan daune de 350.000 de euro. Jucătorul poate face apel, decizia de joi neffind definitivă.

anamaria prodandennis man