Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 29 iunie 2022, ora 10:14,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este o prezență obișnuită în lumea mondenă. Recent, aceasta a vorbit fără rețineri despre viața sa intimă.

Impresara sexy din cale afară, pozează în tot felul de ipostaze incendiare. Chiar și așa, există un aspect pe care nu l-a făcut niciodată în pat.

Anamaria Prodan: sinceritate maximă!

„Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere. Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau «Cum a fost?». Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine… în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau.

Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

A fost înșelată, a știut și acceptat!

„(Luis Lazarus: Tu ai simțit când s-a rupt între voi sau el fost așa mereu, la dublu) Eu trăgeam foarte tare să-mi păstrez familia. Întotdeauna auzeam în oraș, mă făceam că plouă. Am aplicat toate nebuniile posibile: mai bine nu cauți ca să nu găsești, mai bine te faci că nu auzi. totul doar să fie bine pentru că îmi doream pentru el un parcurs rachetă.

Eu i-am spus: Laur, într-o zi ți se va înfunda pentru că eu nu o să mai stau mereu așa, tu singur o să fii în cădere liberă, nici măcar acolo unde te-am lăsat, nici măcar pe pământ, ci este undeva sub pământ. Nu a înțeles nimic. Cred că nu a avut capacitatea asta să se țină foarte mândru.

Eu i-am explicat faptul că femeile aste cunoscute îl vor înmormânta într-un timp atât de scurt încânt nici nu va realiza. Este foarte greu să-ți mai revii din așa ceva. Odată ce ți-ai pierdut mândria, forța, eu cred că nu le mai recuperezi niciodată.”, a comentat Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Lui Lazarus.

Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf! Citește chiar aici!

anamariaprodanrealitatea.netrealitatea