Anamaria Prodan, reacţie dură în scandalul momentului din fotbalul românesc! „F..k loosers”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 14:17,
anamaria prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma a dat startul unui scandal monstru în fotbalul românesc, între Gigi Becali şi Anamaria Prodan.

Totul a plecat după ce patronul de la FCSB a sărit-o din schema transferului lui Dennis Man în Seria A. Becali a ales să facă mutarea prin intermediul vărului său, Giovanni Becali, iar impresarului de drept al jucătorului i-a oferit suma de 100.000 de euro.

De aici a plecat un scandal monstru între cele două părţi, iar Gigi Becali a anunţat că nu va mai avea treabă niciodată cu Anamaria Prodan.

După ce scandalul s-a ţinut ieri mai mult la televizor, Anamaria Prodan a mutat terenul de joc şi a postat un mesaj şi pe profilul de Instagram. Aflată în Las Vegas, Anamaria Prodan a anunţat deja că se va deplasa şi ea la Parma.

Citeşte şi Anamaria Prodan nu pierde bani din mutarea lui Man la Parma! Ce sumă fabuloasă primeşte de pe urma jucătorului

Înainte de a pleca spre Italia, impresarul lui Man apare într-o poză cu un pahar de vin în mână, iar alături de fotografie apare mesajul „#happylife #fuckloosers”.

Anamaria Prodan nu a acceptat suma de 100.000 de euro propusă de Gigi Becali, întrucât va încasa 10% din salariul lui Dennis Man pe toată durata contractului său în Italia, potrivit angajamentului pe care îl are cu jucătorul.

În urma transferului său la Parma, Giovanni Becali ar urma să încaseze un comision în valoare de 850.000 de euro.

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă mutare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Italienii nici nu realizează ce români talentaţi se află în Serie A! ,,Man şi Mihăilă vor fi cele mai scumpe transferuri

 

Giovanni Becalidennis mangigi becalianamaria prodanscandalrealitateaparmatransfer
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal