Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf și a amantei acestuia: „Declar ceva care o să uimească audiența”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 21:19,
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan (49 de ani) a postat un mesaj prin intermediul contului personal de Instagram la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a amantei acestuia. Impresara spune că iubita tehnicianului nu este de vină pentru despărțirea de Reghecampf.

„Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Aceasta fată caciuc nu are nicio vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era caciuc la timonă era altă caciuc. Deci! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu. Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu mă interesează nimic. Am copiii mei pt care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu. Faptul ca vb urât de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât.

Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci beneficiem de libertate de exprimare. Deci academiciana corina cu diploma la Cambridge și afaceri de milioane de euro în China nu are vină că Reghe și-a devalizat familia, că și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de Rușine. Toate astea sunt doar din vina lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocură adusă familiei mele. Felicitari Pt îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei. Vă Mulțumesc!„, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani. Corina Caciuc s-a născut în Deva și are 29 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai. Noua iubită a tehnicianului este însărcinată și urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe încă soțul Anamariei Prodan.

Citește și Imagini compromițătoare cu amanta lui Reghe – Care e adevărata față a femeii pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan. Reacția impresarei

corina caciuclaurentiu reghecampfinstragramdivorțanamaria prodadmesaj