Andrei Chindriş s-a jucat cu răbdarea lui Becali, iar acum l-a luat la rând pe Iftime: ,,Nu ştiu cât mă mai testează”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 14:07,
Andrei Chindriș, FC Botoșani
Andrei Chindriș, FC Botoșani

Andrei Chindriş, fundaşul celor de la FC Botoşani, are mai multe oferte de a pleca din România, însă nu s-a grăbit până acum să accepte vreuna.

După ce Gigi Becali l-a vrut la FCSB şi a refuzat mutarea, acum, Andrei Chindriş are o singură opţiune, o plecare în străinătate, pentru că nici Marius Croitoru nu se mai bazează pe serviciile sale.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a declarat că fundaşul de 22 de ani se joacă cu răbdarea sa, pentru că nu a dat curs niciunei oferte de transfer până acum.

,,Nu sunt deloc trist că a plecat Rodriguez, să își facă el jocul lui bun acolo. Nu sunt deloc trist că a plecat Ashkovski, pe care recunosc că l-am lăsat să plece. Cu Chindriș știți cum e, el e jumătate al meu, jumătate nu e. Are oferte zilnic, mai refuză câte una, nu știu cât îmi mai testează răbdarea. Părerea mea este că el nu începe Liga 1. Așa mi-a spus el.

Am nevoie de ceva bani, pentru că am vândut relativ puțin acum, nu știu dacă luăm 200.000 pe Al Mawas, 200 pe Meleke. Să vedem ce câștigăm la Chindriș. Noi, ca să ne facem bugetul echilibrat, așa cum avem noi, de 4,5 milioane, eu trebuie să vând anual de 2 milioane de euro.

Păi asta fac, ca să pot trăi. Dacă nu, 1,5 milioane și mai pun eu. Vreau să mă echilibrez. Ei își fac bani din propria lor activitate. (…) Bugetul pe care îl avem e mai mic decât cel de playoff.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Citeşte şi AL MAWAS, BUN DE PLATĂ DUPĂ CE A FUGIT DE LA BOTOŞANI: ,,O SĂ NE DEA BANI! DOAR NU O SĂ NUMERE CĂMILE ÎN SAHARA”

transfervaleriu iftimerealitateabotoșaniAndrei Chindriș